Ressursarkivet på torgersensaken.no

Av 23. oktober 2013 0 Comments

Torgersensaken har versert i rettssystemet i over 50 år, og i løpet av denne tiden har det blitt produsert en utrolig mengde dokumenter som berører saken. Størstedelen av dette materialet er ikke allment tilgjengelig i dag, og det vil vi gjøre noe med.

Arkiv_600x450

Vi ønsker å sikre enkel tilgang til begjæringer, rettsavgjørelser, politiavhør, sakkyndige erklæringer, uttalelser, artikler og alt annet som kan være til nytte for de som ønsker å sette seg inn i saken. Materialet er meget omfattende, og mesteparten av det må scannes inn og tilrettelegges, så det vil ta litt tid å få alt på plass. Men vi er godt i gang og vil gjerne løfte frem litt av det som allerede er tilgjengelig.

Mere kommer snart! Besøk ressursarkivet >